Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/a/annarongecom/annarongecom/annaronge.com/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14 Anna Ronge: Helgens träning

Helgens träning · 2012-06-03

Vilket jäkla ruskväder det har varit den här helgen! Fast vi har tränat ändå, så klart. Vi har tagit hand om Jenni en del i helgen också, gamla 13-åriga tanten. Mams och Minna är i Estland där Minna bl a varit med på utställning, det räckte till certifikatkvalité (?) men tyvärr inte cert (om jag förstod det hela rätt?).

LÖRDAG – regnet stod som spön i backen. Juni fick två spår á 100 meter och ett uppletande. Spårade strålande fint, superfina upptag som vanligt och tog båda föremålen. Uppletandet var också mkt bra trots att gammeltanten gick runt och agerade störningsmoment i rutan.

SÖNDAG – Ngt bättre väder. Ett spår á 400 meter. Som alltid strålande upptag. Tog första föremålet fint men gick över andra :( Körde också ett uppletande, idag blev Juni lite störd av Jenni och hade lite svårt att söka av hela rutan. Vi avslutade med ett lydnadspass på klubben. Juni var riktigt taggad och jag valde att skippa saktagåendet till förmån för en fartigare kedja x 2. Ff – konskick – fjärr – dirigeringsapp – konskick. Superskoj tyckte Juni. Körde även skall.


Sommar – var tog du vägen? Juni och Borren sommaren 2011.

Kommentera

  1. Så flitiga ni är som trotsar vädret :)

    Kul att det gick bra för din mamma och Minna på utställningen!

    Sandra, Thyra, Lhine o Rhiva · Jun 03, 11:34 PM · #

kommentarer stängda för denna artikel